Aina mulle huudetaan…

Esittelin hetki takaperin kuvan Bella von Wolfkilllista, joka murtautui irti köysistä. Samalla kertaa napattiin toinenkin kuva ja en tiedä miksi, mutta taas mulle huudettiin… 😉    (Tämä kuva julkaistiin myös JAS Kamerakaupan blogissa.)

Tämän kaltainen kuva kannattaa aina tehdä liikkeessä. Eli tunnelma syntyy merkittävästi helpommin, jos malli saa kävellä kameraa kohti, repiä paitaansa ja huutaa ihan livenä. Yllättävän hyvin suoraan ylhäältä 40 asteen hunajakennon synnyttämän valonkin sai osumaan kasvoille, kun muutaman kerran peräkkäin toistettiin liikkuminen/kuvaaminen.

Bellan asento ja taustan ”taivasosuus” osuivat hyvin muodoiltaan toisiinsa lähes sellaisenaan. Niinpä mallille syntyi kehys itsestään…

Päävalon ja tasoittavan salaman lisäksi irrottelin ääriviivoja kummaltakin puolelta takaviistosta. Taustakuva on kuvattu Ruotsissa lähellä Vadstenaa sijaitsevissa raunioissa.Tuolloin mukana oli Nikonin vanha käsikäyttöinen kalansilmä, jolla sai tiiliskivet vääntymään omituisesti. Hieman öisemmät sävyt viilasin lopuksi Nikin Color Efex Pro 4:lla.

Kiitos Petra Sertamo, P. Itäsalo ja Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy!!!

AperDude

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s